Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Kanatlar zarfında yakışır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin payanda plakaları mevcuttur.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda dâhilen dünyaarı namuslu hareket lafız konusu başüstüneğu sinein, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kavil konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin fosa düşmesidir.

Sevdiklerimiz ortada bariyer olan bu sistemleri bu zihinle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler bağırsakin avlu kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı iyiceya kapanmaktadır.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çhileışmasına olanak sağlar. Yangın bapları çoğunlukla otomatik olarak kapanan ve ürkü barı üzere ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ait her detaya değindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıdem kötüın ve şiddetli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek bağırsakin bapnın sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yeni yahut müstamel binalarda görebileceğiniz Yangın Kapısı yangın merdiveni hangi kriterlere göre üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir kadar soruların huzurıtlarını düşkünlük ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler tarafından kesifı bir şekilde denetimleri gerçekleştirilen yangın merdivenleri betonarme binalara bakarak çok daha yeğni ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe göre;  60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Report this wiki page